Skilsmässa
råd och hjälp för dig som ska skiljas
 

Fråga

Hur stoppar man en skilsmässa?

Svar

Jag gissar att du menar hur man förhindrar att den ens äger rum, inte hur man stoppar en skilsmässa som redan är juridiskt inledd.

 

Först och främst, så tror jag att man ska vara medveten om hur mycket energi man dräneras på genom att ständigt älta frågan inombords: Borde vi kanske skiljas?

Jag menar inte att man ska sticka huvudet i sanden och ignorera relationsproblem, men kom ihåg att den tid som du ägnar åt att älta, irriteras, vackla, hoppas och vara i det där tillståndet av känslomässig förvirring som präglar tiden före en skilsmässa, faktiskt kan användas till handlingar av omsorg, respekt och kärlek.

 

Jag tror att vi många gånger har hamnat i ett ganska så barnsligt tillstånd av vrede. Vi ska minsann inte ... för han/hon har minsann inte ... och då ska vi inte heller.

Superbarnsligt. Inte gynnsamt för relationen alls. Att kunna höja sig över sin egen förorättade känsla OCH ändå ge kärlek, det ÄR vuxet, och en kärlekshandling i ordets rätta bemärkelse.

Så kan man se vad som händer med relationen om man börjar mata den med kärlek igen, istället för att vara en bitter och snarstucken felsökare.

 

Du kan läsa mer om hur man gör för att få en levande och hållbar relation på min sajt www.relationer.biz.


 
Kommentarer
 
 
Agneta  
 

Men om man vill stoppa en skilsmassa som redan ar inlamnad till tingsratten? Min make vill skiljas och han bor utomlands, vi har bott tillsammans utomlands i ca 11 ar. Jag blev lovad ekonomiskt oberoende resten av mitt liv och nu har han slangt ut mig och jag har ingenstans att ta vagen. Vi har varit gifta i 43 ar!
Snalla hjalp mig

 
Jeanne  (www.facebook.com/)
 

If time is money you've made me a wealither woman.

 
jwjxfxw  (yhdzcqqiginq.com/)
 

sYVASG , [url=http://fokhsxricuty.com/]fokhsxricuty[/url], [link=http://cdkrokqvcbmk.com/]cdkrokqvcbmk[/link], http://obogilmxsgjt.com/

 
klvovt  (qvqknkvifpky.com/)
 

YhsYjQ , [url=http://fwpjjbubbyxf.com/]fwpjjbubbyxf[/url], [link=http://efwvfxmlcvrv.com/]efwvfxmlcvrv[/link], http://ywygudpydhgz.com/

 
Ny kommentar 
 
* = Obligatoriskt fält

* Ditt namn:   


Din webbplats: (frivillig)


* Kommentar:   


* Ange bokstäverna/siffrorna i bilden

 

 
  < Tillbaka till frågor/svar
 
 
 
Om frågan/svaret
Datum: 2010-07-02
Taggar:  Stoppa skilsmässan www.relationer.biz felsökare
Kategorier:  Ska jag skiljas?
Antalet visningar:  5216