Skilsmässa
råd och hjälp för dig som ska skiljas
 

Vanliga frågor om skilsmässa

 

 

 

Här samlar jag vanliga frågor om skilsmässa. Min kompetens rör sig mest kring det känslomässiga och psykologiska, men jag använder resurserna i mitt nätverk för att ta reda på svaret även i andra frågor. Har du själv en fråga? Fyll i frågeformuläret till höger, så hjälper jag dig gärna så gott jag kan!

 

Foto: Salvatore Vuono

 
Kategori:
Sortering:
   [ Sök i frågor/svar ]

Antal frågor/svar: 20

 
Hem  >  Ekonomi   
 
Jag och min fru har kommmit framtill att skiljas, nu frågorna.. gaffel hit och kniv dit kan man väl komma överensom, men större saker som hennes hästintressen ca 25"/år i 6 år i foder. och tillexpel bilen 250" och hästfinkan 65" mina pengar går ju motvilligt dit, men jag har gjort det för att jag älskar henne, min inkomst år ca 45/tusen/mån och hennes 6600/mån. har jag gjort bort mig? eller finns det en chans att hon eventuellt kan återbetala eller köpa ut mig?, eftersom jag hela tiden prioriterat hennes intressen? skjälv äger jag ett fiskespö för 1200:-, tacksam för svar om hur man går till väga, kan jag hävda att hästarna är lika mycket mina och tvinga dom till salu? eventuellt bli uppköpt? tacksam för svar  (Antal visningar: 5343)
Kategorier: Ekonomi
Datum: 2013-06-07
  Kommentarer (5)
 
Hej,jag startade en enskild firma för lite mer än 6månader sedan och nu har jag gått in i en skillsmässa, inga äktenskapsförord är skrivna. Min fråga, måste jag dela med mig värdet eller de pengar som finns undansatta i min enskilda firma då bodelning skall göras ?  (Antal visningar: 3968)
Kategorier: Ekonomi
Datum: 2012-02-26
  Kommentarer (4)
 
Jag undrar när den sk. väckelsedagen inträffar. Då alla tillgångar ska dokumenteras för delning? Min fru har lämnat in skilsmässoansökan och jag har inte bekräftat eller skrivit på detta. Vi har barn under 16 år. Kan jag ännu ta ut pengar från mitt konto utan att bli skydig henne hälften?  (Antal visningar: 4950)
Kategorier: Ekonomi
Datum: 2010-11-14
  Kommentarer (15)
 

Sida: 1
1 
 
    RSS för frågor/svar
 
 
 
Ny fråga
* = Obligatorisk uppgift.

Ditt namn

Din e-post

* Fråga  


* Ange bokstäverna/siffrorna i bilden

 

 
     
 
 
Senaste kommenterade frågor
 
     
 
 
Populäraste taggarna